Certificering

Wopereis is een erkend leerbedrijf voor VMBO en MBO Metaalbewerking. Ervaren praktijkopleiders begeleiden stagiaires en eigen BBL leerlingen bij hun praktijkopleiding. Hierdoor levert Wopereis een bijdrage aan het oplossen van een probleem waarmee veel bedrijven te kampen hebben: een tekort aan goed opgeleide vakmensen. 

Daarnaast is Wopereis aangesloten bij de Innovatiehub. Hierbij werken zij continu samen met diverse mbo, hbo of universitaire studenten. Klik hier voor meer informatie en openstaande vacatures.


Erkend leerbedrijf


 

innovatiehub doetinchem cv

 

 

 

CE markering staalconstructies

Begin 2014 mocht Wopereis Staalbouw het CE certificaat EN-1090 in ontvangst nemen voor het lassen van stalen dragende constructies. Deze Europese geharmoniseerde norm gaat over de CE markering van staal- en aluminiumconstructies. Wopereis Staalbouw behaalde het certificaat voor uitvoeringsklasse EXC3, waarmee zij voldoen aan de uitgebreide kwaliteitseisen. 

 

 

 keurmerksns

 

 
 

SLV normen

Sinds 1985 is Wopereis Staalbouw gecertificeerd volgens de SLV-normen in Duitsland. Door GSI te Duisberg wordt deze audit uitgevoerd en daarmee is vastgesteld dat Wopereis Staalbouw voldoet aan de gestelde eisen met betrekking tot het lassen. 

Naast de keurmerken Nederlandse Staalbouw en GSI SLV heeft Wopereis een lascoördinator aangesteld. De lascoördinator van Wopereis ziet er op toe dat de lassers hun werkzaamheden verrichten volgens de gestelde eisen om zo de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. Bekijk hier ons certificaat (PDF) Ook beschikbaar in het Engels en Duits.

 ResizedImage199131 gsi logo
   
   
De monteurs van Wopereis zijn in het bezit van het VCA certificaatheftruck certificaat en bewijs machinist verreiker met hijsfunctie.