27-5-2019: Volgende fase nieuwbouw Baltes Machinefabriek is bereikt!

De ruwbouw van het nieuwe kantoorpand van Machinefabriek Baltes is afgerond. Bouwbedrijf Hoog-Antink B.V. heeft het pand gebouwd in opdracht van de Wopereis Groep. 

Kozijnenfabrikant Cesar Kozijnen, tevens een onderdeel van de Wopereis Groep, heeft de kozijnen gefabriceerd en geplaatst. Er wordt nu gewerkt om de laatste werkzaamheden van de kozijnen af te ronden. De installatietechniek wordt geïnstalleerd door Verhey Toldijk. Zij verzorgen als totaalinstallateur het elektra, water en de verwarming voor het nieuwe pand.

Het kantoorpand zal door Machinefabriek Baltes medio augustus 2019 in gebruik worden genomen. Het pand voorziet Baltes van een nieuwe omkleedruimte, kantine, administratie-afdeling, engineeringsafdeling, vergaderruimten en een archief.

De volgende fase van de bouw zal het vergroten van de productieruimte zijn. Hiervoor moet het oude kantoorgedeelte worden gesloopt, waarna de spanten kunnen worden geplaatst. Wopereis Staalbouw B.V. is al begonnen met het produceren van de staalconstructie van de nieuwe hal.

Er wordt nu hard gewerkt om de afbouw op tijd af te ronden. Een update volgt...

Baltes bedrijfspand